Η Ιστορία μας

Η Argalios είναι μία οικογενειακή οικοτεχνία που δημιουργεί χειροποίητες τσάντες, φακέλους και τσαντάκια στον αργαλειό, με σχέδια και τεχνική που συνδυάζουν την ελληνική παράδοση με το σύγχρονο πολιτισμό.

Όλα ξεκίνησαν το 2011 στο σπίτι του Ηλία και της Κατερίνας Πολίτη, όταν έφεραν έναν παιδικό αργαλειό ως δώρο στα έξι παιδιά τους. Με αφορμή την όρεξη για δημιουργία, το μεράκι για καθετί χειροποίητο και την αγάπη για την παράδοση, η οικογένεια Πολίτη αφιερώθηκε έκτοτε στην αναβίωση των παραδοσιακών τεχνικών του αργαλειού.

Πηγή έμπνευσης αποτέλεσαν τα ελληνικά παραδοσιακά σχέδια από κάθε γωνιά του τόπου και άρχισε να δημιουργεί πρωτότυπες υφαντές τσάντες, φακέλους και τσαντάκια, χειροποίητα από την αρχή ως το τέλος, ιδανικά για δώρα σε άντρες και γυναίκες.

Η ίδρυση της εταιρείας Argalios το 2013 προσέδωσε στην οικογενειακή οικοτεχνία εξωστρέφεια και προοπτικές για την εκπλήρωση του οράματός της. Διατηρώντας τον απολύτως χειροποίητο χαρακτήρα των υφαντών προϊόντων της, από το αρχικό σχέδιο ως τη συσκευασία, η Argalios κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων αυτών που εκτιμούν την ποιότητα και αναγνωρίζουν τον κόπο, τον χρόνο και τη μοναδικότητα του χειροποίητου.

Όλα τα clutches μας είναι σχεδιασμένα στην Ελλάδα και χειροποίητα φτιαγμένα από την Argalios. Συνδυάζουν την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με τον καινοτόμο σχεδιασμό, εφαρμόζοντας παραδοσιακές τεχνικές ύφανσης στον αργαλειό αλλά και σχέδια βασισμένα σε ελληνικά μοτίβα.

Meet the family

Paraskevas is the first son of the family and 

Paraskevas
Katerina
Sotiris
Katerina
Ilias
Eleftheria
Paul
Jhon

Τα τελευταία μας σχέδια

Clutch Bag Rothko No13

114,00 

Clutch Bag Rothko No6

114,00 

Clutch Bag Rothko No18

114,00 

Clutch Bag Kionas II

122,00 

Clutch Bag Kionas I

122,00 

Clutch Bag Parthenon II

122,00 
0
    0
    Το Καλάθι μου
    Το καλάθι σας είναι άδειο